X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

مواد لازم : آلبالو . شکر . کمتر از نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین 

 

      

   

      

 

               

 

 

آلبالو ها رو با هسته داخل یه قابلمه بریزید ۲برابر آلبالو شکر بریزید و۲-۳ برابر آلبالو آب بریزید و بذارید خوب بجوشه وقتی که کمی غلیظ شد و طعم آلبالو گرفت پودر ژلاتین رو اضافه کنید آلبالو ها رو از یه صافی رد کنید و شربت رو در ظرف مورد نظرتون بریزین ! با آلبالو های باقی مونده میشه مارمالاد درست کرد!



تاریخ : جمعه 23 تیر‌ماه سال 1391 | 09:05 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (0)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ