جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

مربا آلبالو

مواد لازم : آلبالو بدون هسته . شکر ۲ برابر آلبالو . آب ۲-۳ برابر آلبالو .پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری .  

 

   

آلبالو ها رو خوب بشورید برگ رسه و هسته رو ازش جدا کنید و داخل قابلمه بریزید حالا ۲ برابر اون شکر بریزید و بزارین بمونه .بعد از ۱ساعت آب رو اضافه کنید و بجوشه تااینکه شربت طعم و مزه البالو رو به خودش بگیره وکمی غلیظ بشه حالا شربت رو بگیرید و مقداری هم داخل مربا بمونه . پودر ژلاتین رو اضافه کنید.مربا به قدری بجوشه که به غلظت دلخواه برسه ولی زیاد نجوشه چون خیلی سفت میشه یا رنگش متمایل به قهوه ای میشه ! یادتون باشه مربا بعد از خنک شدن سفت تر هم میشه !  

 

     

نوش جان

نظرات 2 + ارسال نظر
وحــــیده دوشنبه 26 تیر‌ماه سال 1391 ساعت 22:01 http://hamishe-eshgh.blogsky.com

سلام
من عااااااشششق آلبالو ام!
چه عکسیییییییییییی
جات خالی،همین الان خوردم
ممنون که بهم سرزدی
موفق و خوشحال باشی..

سرهنگ جمعه 30 تیر‌ماه سال 1391 ساعت 11:30


ما با دستور اشپزی شما مربا رو درست کردیم اینقدر خوب شده موقع خوردن نزدیک بود انگشتمو گاز بگیرم
با تشکر

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد