X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

مواد لازم : آلبالو بدون هسته . شکر ۲ برابر آلبالو . آب ۲-۳ برابر آلبالو .پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری .  

 

   

آلبالو ها رو خوب بشورید برگ رسه و هسته رو ازش جدا کنید و داخل قابلمه بریزید حالا ۲ برابر اون شکر بریزید و بزارین بمونه .بعد از ۱ساعت آب رو اضافه کنید و بجوشه تااینکه شربت طعم و مزه البالو رو به خودش بگیره وکمی غلیظ بشه حالا شربت رو بگیرید و مقداری هم داخل مربا بمونه . پودر ژلاتین رو اضافه کنید.مربا به قدری بجوشه که به غلظت دلخواه برسه ولی زیاد نجوشه چون خیلی سفت میشه یا رنگش متمایل به قهوه ای میشه ! یادتون باشه مربا بعد از خنک شدن سفت تر هم میشه !  

 

     

نوش جان



تاریخ : یکشنبه 25 تیر‌ماه سال 1391 | 09:04 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (2)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ