X
تبلیغات
نماشا
رایتل

رفتیم تو خط ماه رمضون! حتما ما رو هم دعا کنید ! 

مواد لازم : برنج ایر انی (یا برنج نیم دانه ).زعفران . شکر ۲ برابر برنج.خلال بادام . گلاب .هل (در صورت تمایل)  

 

       

برنج رو با آب زیاد بزارین جوش بیاد بعد شکر رو اضافه کنید و حدود ۱ساعت صبر کنید تا برنج حسابی از هم وا بره .حالا زعفران دم کرده رو اضافه کنید شعله رو کم کنید تا آب اضافی به خوردش بره بعد گلاب خلال بادام و هل سابیده رو اضافه کنید و بزارین ۱۵دقیقه دیگه بجوشه .رنگ و غلظت شله زرد بستگی به خودتون داره ضمنا شله زرد بعد از سرد شدن سفت تر هم میشه پس قبل از سرد شدن داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و با دارچین و...تزیین کنید ! 

 

       



تاریخ : شنبه 31 تیر‌ماه سال 1391 | 18:59 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (2)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ