مواد لازم : راسته گوسفند بدون استخوان ۲۵۰گرم (برای ۲نفر) . پیاز . رز ماری یا مرزه .فلفل سیاه .
راسته گوسفند رو به قطر ۱سانت برش میدیم و حسابس با بیفتک کوب نرمش میکنیم .پیاز خرد شده فلفل سیاه و رز ماری رو با گوشت داخل ظرف در دار قرار میدیم یا با یه کیسه فریزر رو اون رو میپوشونیم تا حداقل ۶ ساعت(هر چی بیشتر بمونه نرم تر و خوش طعم تر میشه) با مواد مزه دار بشه . بعد با روغن وکمی کره سرخ میکنیم میزان سرخ شدن بسته به ذائقتون داره !.
وایییییییییییییییییییی دهنم اب افتاد
چه عکسهایی واییییییییییییی
وبلاگ خوشمزه ای داری لینک میکنم با اجازه
havas kardammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
به نظر من این غذا در حال حاضر یه غذای سلطنطیه و بسیار لذیذ با تشکر
وای این دیگیه چیه درست کردی آدمو به وجد میاره از شما ممنونیم که این چیزا ی خو شمزرو آموزش می دهید خانم سر آشپز