جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

قرمه سبزی

 

 

 مواد لازم : سبزی قرمه . گوشت قرمز . لوبیا قرمز . لیمو عمانی . پیاز

 

           

 قرمه سبزی !

 

  

قرمه سبزی یه خورشت اصیل ایرانی که همه دوستش دارن ! اونم با پیاز ! 

 

طرز تهیه قرمه سبزی متفاوته ولی من بیشتر وقتها اینجوری درست میکنم : پیاز رو نگینی ریز خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم .گوشت رو اضافه میکنم تا سرخ بشه بعد کمی زرد چوبه و لوبیا قرمز رو بهش اضافه میکنم (اگه از قبل خیس بدیم باید دیر تر اضافه کنیم که له نشه) آب جوش رو میریزیم و میذاریم تا گوشت نیم پز بشه .شروع به سرخ کردن سبزی میکنیم اول بدون روغن تا آب سبزی گرفته بشه بعد کم کم روغن اضافه میکنیم و با شعله کم سرخش میکنیم تا سرخ بشه نه اینکه بسوزه ! (البته بعضیا قرمه قهوه ای دوست دارن ! ) تاجایی سرخش میکنیم که دیگه روغن جذبش نشه و بعد به گوشت نیم پز شده اضافه میکنیم.لیمو عمانی رو که از قبل خیس کردیم تا تلخیش گرفته شه رو میندازیم توی خورشت بعد از جوش اومدن با شعله ملایم ۲تا۳ ساعت میذاریم تا حسابی جا بیفته !! نمک و کمی آبلیمو (من ترش دوست دارم شما هم اگه خواستین بریزید) یه پلو خوشمزه دم کنید و نوش جان ! 

 

 

        

نظرات 10 + ارسال نظر
[ بدون نام ] سه‌شنبه 31 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 07:56

سلام
شرمنده چند روزی رفته بودم تعطیلات
مرسی از حضور سبزت
[قلب][لبخند][گل]

شما ؟؟
مرسی دوست خوبم!

negin سه‌شنبه 31 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 11:40 http://neginchef.blogfa.com

به به چه عکسی....
چه خورشتی......
با اینکه تازه قرمه خوردم دلم خواست!!!!

سپیده سه‌شنبه 31 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 13:16 http://puriahelena.blogfa.com

به به قورمه سبزی
فکر نکنم کسی باشه که دوست نداشته باشی
خیلی خوشرنگ هم شده
دستت درد نکنه عزیزم

هانی شف سه‌شنبه 31 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 13:20 http://hanichef.blogfa.comblogfa.com

به به...خورش محبوب من .... خیلی عالیه..نوش جون

سحر سه‌شنبه 31 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 14:52 http://arshiayemashreghi.parsiblog.com/

به به! دستت درد نکنه
این لیموعمانیشم دوسه تا قاچ بزنیبندازی توش بپزه بعد خالی خالی یا با برنج بخوری به به!

نیوشا پنج‌شنبه 2 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 01:00

man asheghe ghormesabzihai hastam ke injori rosh roghan dare
alieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Laleh شنبه 4 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 01:02 http://nocomment.blogsky.com

من این خورش رو همیشه دو برابر درست میکنم ...چون از بس دوست داریم بعد اینکه با برنج خوردیم و تموم شد میشینیم خالی خالی یه دور مثل سوب میخوریم ....ای کیف میده :))

مریم شنبه 11 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 14:09 http://cookingdiary.persianblog.ir

به به دهنم آب افتاد

sarhang جمعه 17 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 10:26

با قرمه سبزی من شوخی ندارم چون با پیاز خیلی دوست دارم مخصوصا اینو که شما درست کردی واقعا قرمه سبزی اورجیناله

سیندرلا یکشنبه 29 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 20:48

امکان داره طرز تهیه ی خورشت فسنجان یا سبزی فسنجان را امو زش دهید

o! hatman

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد