X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

یه غذای خوشمزه شمالی که خیلی طرفدار داره ! من هم باقالی قاتق باشه میخورم !!  

 

مواد لازم : باقالی کشاورزی (شمالیا میگن پاچ باقاله) .سیر .شوید . تخم مرغ   

 

 

  

باقالیا رو خیس میدیم و پوستش رو میگیریم یه خورده زمان بره ولی برای اونایی که باقالی قاتق دوست دارن ارزش داره !! 

سیر رو له میکنیم و توی روغن همراه زردچوبه نمک و شوید (خشک) سرخ میکنیم تا عطرش در بیاد حواستون باشه سیر زود میسوزه ! بعد باقالیها رو اضافه و تفت میدیم وبعد آب میریزیم تا بپزه و جا بیفته حالا تخم مرغ رو درسته میشکنیم داخل خوروشت و بعد از ۵-۶دقیقه آماده است تا با پلو یا نون بخوریدش ! سیر ترشی یادتون نره ها



تاریخ : چهارشنبه 8 شهریور‌ماه سال 1391 | 18:01 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (5)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ