X
تبلیغات
نماشا
رایتل

یه رولت فوق العاده خوشمزه بدون خامه ! 

مواد لازم : سفیده ی تخم مرغ چهار عدد .پودر شکر یک دوم پیمانه.آرد سفید یک دوم پیمانه.
آب پرتقال سه قاشق غذاخوری .رنده ی پوست یک عدد پرتقال کوچک.۲-۳ق غذاخوری مارمالاد 

  

 


اول فر رو با حرارت دویست درجه ی سانتی گراد روشن کنید. در سینی فر به ابعاد 23 در 33 سانتی متر کاغذ روغنی بیندازید و کاغذ را بازهم کمی چرب کنید.من داخل ظرف شیشه ای گذاشتم که ضخامت خمیر حدود ۲سانتی متر بود.
سفیده های تخم مرغ را در کاسه ی بزرگی بریزید، با همزن بزنید و پودر شکر را طی دو بار به آن اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند. آرد را الک کرده و همراه با رنده ی پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیده ها اضافه کنید، سپس به آرامی هم بریزید و به مدت پانزده تا هجده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از پخت آن را رول کنید و اجازه دهید تا سرد شود.
نان رولت را باز کنید و مارمالاد آماده شده را روی آن پخش کرده، سپس مایه را رول کنید برای بهتر موندنش میتونید از خلال دندون استفاده کنید و روی اون رو با خلال هایی از پرتقال تزیین و سپس سرو کنید. حتما این رولت بدون خامه رو درست کنید خیلی خوشمزه بود !


منبع:نشریه 7 روز زندگی، شماره 102. 

 

 

  

 

 

رولت با مارمالاد آلبالو !



تاریخ : سه‌شنبه 18 مهر‌ماه سال 1391 | 22:13 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (15)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ