جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

مربا توت فرنگی

فصل توت فرنگی و منم عشق توت فرنگی اینم مربای توت فرنگی خوشرنگ با یه شیوه متفاوت !! و پر از نکته !



مواد لازم : توت فرنگی سنندج (گلخونه ای نباشه ) نیم کیلو . شکر نیم کیلو یا 600 گرم اگه توت ترش بود . 1 ق چ پودر ژله توت فرنگی . در صورت تمایل کمی گلاب



شکر رو بریزید داخل قابلمه تا جایی که آب روی شکر رو بپوشونه آب اضافه کنید . با شعله کم بزارین تا جوش بیاد و قل بزنه تا غلیظ بشه . توت فرنگی رو داخل ظرف آب 3 دقیقه خیس کنید تا اگه گل داشت ته نشین بشه توت فرنگی ها رو از روی آب جمع کنید کاسبرگ های سبز رو ازش جدا کنید . شربت که حسابی قوام اومد و غلیظ شد توت فرنگی ها رو بریزید توی قابلمه و زیر گاز رو خاموش کنید . در طی پخت اصلا در قابلمه رو نذارین که بد رنگ میشه ! بعد از 5 دقیقه دوباره زیر شعله رو روشن کنید و با شعله کم 5 دقیقه دیگه توت فرنگی بپزه ! در این حین پودر ژله و گلاب رو اضافه کنید . البته برای این مقدار مربا نیازی نیست پودر ژله برزید ولی اگر میخواید طولانی مدت نگهش دارید برزید هم شکرک نمیزنه هم کپک !! بعد از خاموش کردن کف روی مربا رو بگیرین و بزارین تا به آرومی سرد بشه و بعد از خنک شدن داخل شیشه بریزید و با در باز 24 ساعت داخل یخچال بمونه ! اینجوری شد که مربام خوش رنگ شد !! شیشه های مربا رو داخل آب جوش بجوشونید خوب خشک کنید و بعد مربا رو داخلش بریزید و بعد از بستن در مربا رو برای 2 ثانیه سر و ته کنید تا استریل بمونه البته بعضیا بعد از ریختن مربا داخل شیشه و بستن درش باز هم شیشه ی حاوی مربا رو میجوشونن که من این کارو نکردم !!


از این دوست خوبم  خیلی ممنونم ! 101 recipe



نظرات 11 + ارسال نظر
الهه سه‌شنبه 17 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 12:02

در کل توت فرنگی و چیزایی رو که با توت فرنگی درست میشه دوست دارم مرحبا بر شما چه سلیقه ای!

لطف دارین شما خواهر نازم !

لیدی الهام سه‌شنبه 17 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 12:13 http://ladyelham1984.blogfa.com

به به.!!
چه مربـــــــایی!!!!!! خواهر کوچیکه ام پرستو عاشق توت فرنگیه. پس به زودی درستش می کنم. قربون دستتون که اینقدر چیزهای خوشمزه درست میکنید.

طاهره سه‌شنبه 17 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 13:18 http://www.ghaatogh.blogfa.com

وااااااااااااااااااای عجب رنگی خیلی خوشرنگ شده
نوش جانتون خانم

سپیده سه‌شنبه 17 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 16:37 http://puriahelena.blogfa.com

وای خدا چه رنگ هم داره.
مرسی دوست جونی از ایم مربای خوشمزه و عکسای زیبایی که ازش گرفتی

به پای سلیقه شما که نمیرسه گل دختر !

ایدا چهارشنبه 18 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 10:33

سلام خسته نباشی عزیزم
دستت درد نکنه حتما از روی دستورتون میدرستم اخه خیلی خوشرنگ و سرخه

هانی شف چهارشنبه 18 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 10:43 http://hanichef.blogfa.com

من عاشقشم..ولی این روش خیلی متفاوت بود...مرسی عزیزم

تکتم چهارشنبه 18 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 11:21 http://drashpaz.persianblog.ir/

خودت زدی تو خط دسر و مربا بعد میای منو خجالت میدی؟؟؟

سحر چهارشنبه 18 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 20:44 http://arshiayemashreghi.parsiblog.com

اینجا که هنوز توت فرنگی درست و حسابی یافت نشده!
خیلی نازو خوشرنگ شده

شیرینکده پنج‌شنبه 19 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 14:21 http://www.shahreshirini.blogfa.com

وای چه رنگی شده خیلی خوشرنگه
دست گلت درد نکنه دوست گل و مهربونم

سمیر شنبه 21 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 06:04 http://myspoon.blogfa.com

وای دختر چه مربایی شده. چقد خوش اب و رنگه. من عاشق مربا هستم اما خیلی کم میخورم. الانم یه خروار مربا توی خونه دارم که مال پارسال و دوسال پیشه. جرات نمیکنم دیگه امسال مربا بپزونم.

هاله یکشنبه 22 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 03:54

وای بی نظیر !! من خیلیییییییی توت فرنگی دوست دارم
مخصوصا مرباش !!!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد