پیراشکی سوسیس ! خوشمزه و خوشگل ! از سپیده جونم خیلی ممنونم !
مواد لازم خمیر : آرد سفید ۲ و نیم پیمانه . بکینگ پودر ١ ق غ . خمیر مایه ١ ق غ . ماست نصف پیمانه . شیر نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه . نمک نصف ق چ . شکر ١ ق غ . فلفل دلمه ای نگینی 2 ق غ .
هات داگ . زرده تخم مرغ 1 عدد .
ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه!
خمیر را بعد از استراحت به ۳ قسمت تقسیم میکنیم و هر قسمت را با وردنه باز میکنیم و سوسیس را داخل خمیر قرار میدیم و خمیر را کاملا رول میکنیم
به کمک کارد مانند تصویر برش هایی روی خمیر ایجاد میکنیم به گونه ای که سوسیس کاملا برش بخوره اما خمیر کاملا بریده نشه
بعد مانند تصویر یکی در میان قسمت های برش خورده را به طرفین میبریم
خمیر را نیم ساعت استراحت میدیم تا دوباره پف کنه
روی خمیر زرده میمالیم و فلفل دلمه ای خرد شده میریزیم
کف سینی فویل میگزاریم یا آرد میاشیم و پیراشکی ها را روی آن قرار میدهیم و در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم
منم اینو درست کردم هم خیلی خوشگله هم خیلی خوشمزه
دست گلت درد نکنه زهرا جونم
چقد خوشگل شده این پیراشکی ها...به به ...نوش جونتون.
سلام آپتنا جان
خیلی خیلی عالی شده. دست گل شما و سپیده خانم هم درد نکنه.
نوش جان.
ممنونم خانمی !
خیلی باحالهههههههههههههههههههههههههههههه
باحال میبینی گلم !
آاوووووووووووووووووووووووووووووو
!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلاملکم
خیییییییییلی خوشمزه ب نظر میاد
حیف ک من ی سالی میشه تو ترکم
دیگه سوسیس کالباسو اینا نمیخورم
ولی بدجور وسوسه کنندس
ممنون بانو
میتونید به جای سوسیس از مرغ استفاده کنید البته دیگه میشه پیراشکی مرغ !
ما که اصلا از این جور چیزها نمیخوریم. شمام نخورید بده من
بده من ببرم بدم لو لو بخورههههههههههههههه
مرسیییییییییی
خوشگله
آپم
!!!
قربون شما !
عزیز دلم خیلی عالی شده نوش جونتون .
دستت درد نکنه بانوووووووووو
ممنون خانمی دست شما درد نکنه !
سلام
عزیزم من تازه با وبت اشنا شدم
و از پیراشکی گوشت خوشم اومده
ولی اصلا از طرز تهیش سر در نیاوردم
میشه عکسای بیشتری حین کار بزاری
از اون قسمتی که خمیر به 3 قسمت تقسیم میکنیم
ممنون
بله اگه عکس داشته باشم حتما !