X
تبلیغات
نماشا
رایتل

آش رشته ! غذای اصیل ایرانی خوشمزه و خوش عطر و طعم !


مواد لازم برای 3 نفر : نخود و لوبیا سفید مخلوط 50 گرم . لوبیا چیتی 50 گرم . عدس و ماش مخلوط 60 گرم . سبزی آش (اسفناج تره گشنیز جعفری) خرد شده 250 گرم . رشته آش 100 گرم . پیاز بزرگ 2 عدد . نعناع خشک 3 ق غ . سیر نصف بوته . زرد چوبه . فلفل قرمز . کشک .

اگه برای 6 نفر درست میکنید اندازه ها رو 2 برابر کنید ! البته من همیشه چشمی اندازه میگیرم !






 

 حبوبات به جز عدس و ماش رو از شب قبل داخل یه ظرف آب بریزید و کمی نمک بهش اضافه کنید و چند بار آب رو عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شه . بهتره هر کدوم از حبوبات رو جداگونه بپزید که همشون خوب پخته بشه !


به آش در حین پخت نمک اضافه نکنید چون رشته و کشک نمک دارند . بعد از پخت حبوبات عدس و ماش پخته و فلفل قرمز (در صورت تمایل) رو اضافه کنید و بعد سبزی آش با تغییر رنگ سبزی تقریبا معلومه که پخته و نوبت اضافه کردنه رشته است . 


قبل از اضافه کردن رشته اگه آب آش کم بود بهش آب جوش اضافه کنید اگه آب آش زیاد بود کمی آرد و آب سرد رو حل کنید و کم کم در حال هم زدن به آش اضافه کنید تا کمی غلیظ بشه ! البته درست کردن آش همش تجربه است چند بار که امتحان کنید اندازه دستتون میاد و دیگه نیازی به این کارا نیست!


بعد از پخت کامل رشته نوبت اضافه کردن پیاز داغ و نعناع داغ به آشه که حسابی خوش رنگش میکنه . پیاز رو خلالی خرد کنید و با روغن زیاد کمی نمک و زرد چوبه سرخ کنید . روغن پیاز داغ رو داخل آش بریزین تا حسابی خوش طعم بشه . نعناع رو با کمی زرد چوبه داخل روغن سرخ کنید و نصفش رو داخل آش بریزید سیر رو پوست بگیرید له کنید یا خلالی خرد کنید با نمک و زردچوبه روغن سرخ کنید سیر سریع تر سرخ میشه .کشک پاستوریزه رو با آب جوش مخلوط کنید و کمی داخل آش بریزید و بقیه رو برای تزیین استفاده کنید !


میتونید حبوبات رو با آب قلم بپزید یا عصاره گوشت حل شده به آش اضافه کنید . اگه خیلی اهل آش خوردن هستین حبوبات پخته داخل فریزر داشته باشید که روند پخت آش سریع تر باشه ! البته من خودم از فریز کردن مواد خوشم نمیاد !


آش رو زیاد هم نزنید چون رشته ها له میشه ! بعد از ریختن رشته در آش رو نزارید . آش بعد از خنک شدن کمی غلیظ تر میشه بنابراین خیلی هم آش رو سفت درست نکنین البته غلظت آش بسته به ذائقه فرق میکنه !




 



تاریخ : دوشنبه 31 تیر‌ماه سال 1392 | 12:05 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (10)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ