X
تبلیغات
رایتل

یه خوروشت بی نظیر با گردو ! که البته با مغزهای دیگه هم درست میشه ! طرز تهیه های متفاوتی داره ! ترش یا ملس و شیرین و همچنین رنگش که تیره باشه یا روشن بسته به سلیقتون داره ! با یه پلوی داغ آی میچسبه ! مخصوصا اگر در کنارش چاشنی های شمالی هم که باشه ! مثل کال کباب ! زیتون پرورده ! ماست بادمجون  یا ترب سفید و ... !!


مواد لازم : گردو 200 گرم 2 تا 3 بار چرخ شده . مرغ 2 تکه . رب آلوچه (گوجه سبز) 2 ق غ . رب گوجه فرنگی 1 ق غ . پیاز متوسط 1 عدد . بادمجان سرخ شده ( در صورت تمایل )


فسنجون من روشن و راحت و ترشه ! راههای تیره و شیرین شدنش رو هم آخرش میگم !



 

 پیاز درسته و مرغ رو کمی تفت بدین بعد نوبت رب گوجه و خیلی کم زرد چوبه است آب رو بهش اضافه کنید و بعد گردو نمک و رب آلوچه ترش رو تا به جوش بیاد بعد با شعله ملایم بهش اجازه پخت بدین تا غلیظ بشه و روغن بندازه ! بعد از آماده شدن پیاز رو ازش جدا کنین بادمجون سرخ شده رو بهش اضافه کنید تا کمی با خورشت جا بیفته  ! به همین راحتی !


برای تیره شدنش میتونید گردو رو سرخ کنید . از رب انار استفاده کنید . و یک تکه آهن داخل خورشت بندازین البته آشپز های شمالی یه تکه آهن مخصوص این کار دارن که تمیزه !


برای شیرین شدنش میتونید از شکر یا رب انار شیرین یا کدو حلوایی و به رنده شده استفاده کنید که هم شیرین میشه هم غلیظ و میتونید اینجوری مقدار گردو مصرفی رو کم کنید !


برای روغن انداختنش شنیدم یخ میندازن یا آب سرد موقع پخت اضافه میکنن ولی من ندیدم مامانم این کار رو بکنه ! البته فوت و فن زیاد داره که موقع پخت دستتون میاد !










تاریخ : سه‌شنبه 5 شهریور‌ماه سال 1392 | 11:52 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (8)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ