جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

کباب چنجه شتر

شنیده بودم گوشت شتر سفته اما با تحقیق به این نتیجه رسیدم که اگه شتر جوان باشه گوشت نرم و خوش خوراکی داره !

و از خوش شانسی ما این شتره جوان بود !


مواد لازم : گوشت شتر (اگه در دسترس نبود گوسفند) 250 گرم . پیاز 1 عدد بزرگ . کیوی 1 عدد . فلفل سیاه نصف ق چ .



 

 


گوشت رو به قطعات 3 در 2 سانت خرد کنید پیاز رو خلالی درشت خرد کنید کیوی پوست بگیرید و رنده کنید و همه ی مواد رو با فلفل سیاه مخلوط کنید و در ظرف در بسته حداقل 6 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید تا گوشت مزه دار بشه . بعد گوشتها رو به سیخ بکشید نمک بزنید و روی اجاق یا ترجیحا زغال کباب کنید .

نظرات 7 + ارسال نظر
هلن دوشنبه 8 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 16:21 http://hchef.ir

واااااای آپم حسابی .
شما هم لینک شدین دوست خوبم.

zahra7913 دوشنبه 8 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 23:49

salam
kheyli kheyli az dasturate ghazatun khosham umad, be nazaram hamash rahat o ghabele dorost kardan bud, akhe bazi site ha chizaye ajib o gharib mizaran.
ba ejazatun kolle archive ro save kardam.
ishala hamishe shad o khoshbakht bashid dar kenare hamsar o khanevadatun.

ممنون دوست خوب

cookbaker سه‌شنبه 9 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 05:34 http://cookbaker.blogfa.com/

به به . من کباب چنجه خیلی دوست دارم.

سرآشپز صورتی جمعه 12 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 00:29 http://sarashpazsorati.blogfa.com/

خیلی جالبه من تا حالا نخوردم با گوشت شتر
ولی به نظر خوب میاد و هوس انگیزه عکستون
ولی شنیدم طبع گوشتش خیلی خیلی گرمه
حتما امتحان میکنم

درسته گرم و خوش مزه !

الی بانو و مریم بانو سه‌شنبه 16 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 13:12 http://chefartist.ir/

سلام عزیزم به به چقد آپ خوشمزه عالیه مثل همیشه

ما هم کلی آپ جدید داریم

مریم پنج‌شنبه 18 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 14:03 http://maryvamery.blogfa.com/

خیلی خوشمزه است . دستت درد نکنه .

ممنون !

سمی دوشنبه 27 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 14:39

خوش بحال شوهرت!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد