مواد لازم : آلبالو بدون هسته . شکر ۲ برابر آلبالو . آب ۲-۳ برابر آلبالو .پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری .
آلبالو ها رو خوب بشورید برگ رسه و هسته رو ازش جدا کنید و داخل قابلمه بریزید حالا ۲ برابر اون شکر بریزید و بزارین بمونه .بعد از ۱ساعت آب رو اضافه کنید و بجوشه تااینکه شربت طعم و مزه البالو رو به خودش بگیره وکمی غلیظ بشه حالا شربت رو بگیرید و مقداری هم داخل مربا بمونه . پودر ژلاتین رو اضافه کنید.مربا به قدری بجوشه که به غلظت دلخواه برسه ولی زیاد نجوشه چون خیلی سفت میشه یا رنگش متمایل به قهوه ای میشه ! یادتون باشه مربا بعد از خنک شدن سفت تر هم میشه !
نوش جان
سلام




من عااااااشششق آلبالو ام!
چه عکسیییییییییییی
جات خالی،همین الان خوردم
ممنون که بهم سرزدی
موفق و خوشحال باشی..
ما با دستور اشپزی شما مربا رو درست کردیم اینقدر خوب شده موقع خوردن نزدیک بود انگشتمو گاز بگیرم
با تشکر