مواد لازم : گوجه فرنگی.فلفل سبز قلمی . سیر . تخم مرغ .نمک .فلفل سیاه
گوجه رو رنده کنید (من از گوجه پوست کنده استفاده کردم) و بریزید داخل ماهیتابه تا آب گوجه به خوردش بره . حالا روغن نمک زرد چوبه و فلفل سیاه فلفل سبز و سیر له شده رو اضافه کنید تا گوجه ها خوب سرخ بشه و عطر سیر همه جا رو پر کنه !!
حالا تخم مرغ رو اضافه کنید تخم مرغها رو زیاد هم نزنید تا املت رنگ آمیزی خوبشو از دست نده!
وای به این میگن یه صبحونه جانانه ! (پیاز و فلفل سبز هم باهاش بخورینا !!)
WOW...PERFECT
عجب املتی عصرونه یا صبح جمعه با بربری داغ کنجدی می چسبه با تشکر از شما بانوی با سلیقه
.
نمیشه از این چیزا بخوری ...!!
.
دوره رژیم که تموم شه ... حتما !!!
آدم یاد قهوه خانه میوفته
تو ماه رمضون هم میچسبه
بعد از یه افطار کوچولو برای قهره خانه یه قلیون بزنی(ترجیهً دوسیب نعنا)بعدش بگی وسطش یه املت برات بیاره با پیاز بزنی توو گوشش
وای هوس کردم
.
.
Thank's