موقع هایی که سفیده تخم مرغ زیاد میاد میشه باهاش این شیرینی رو درست کرد !
مواد لازم : سفیده تخم مرغ ۲عدد .پودر قند ۱قاشق غذاخوری . پودر زعفران سابیده نصف قاشق چای خوری و کمی هل سابیده
سفیده ها رو با همزن برقی میزنیم تا پف کنه حواستون باشه اگه ظرف روغنی و خیس باشه خوب پف نمیکنه همزمان پودر قند و پودر زعفران و هل سابیده رو هم اضافه میکنیم تا کش دار بشه ! از قیف برای شکل دادن استفاده میکنیم کف سینی فر رو چرب یا از کاغذ روغنی استفاده میکنیم و حدود ۳۵ داخل فر با حرارت ۱۶۰ میزاریم تا شیرنی ها پفکی بشه و حالت چسبنده و نرم نداشته باشه ! اگه بود دوباره بزاریدش توی فر!
من چند قطره آبلیمو هم به مخلوط اضافه کردم و در آخر با ستاره تزئین و بعد گزاشتم تو فر !
بعد از درست کردن دیدم که سپیده جون هم درست کرده و اسمش رو مرنگ گذاشته ! برای دیدن آموزش تصویری به آشپزخونه سپیده برید!
خیلی خوبشده من یبار درست کردم ولی اینجوری خوشگل شکل نگرفت
به به چه مرنگای خشگلی درست کردی
نوش جونتون باشه عزیزم
این شیرینی عصرانه با چای هم لذت بخش و بامزس آفرین
به به باید خوشمزه باشه خوبیش به اینه که نه مواد لازم زیاد داره و نه دردسر داره سریع هم آماده میشه
خیلی عالیه ! حتما باید امتحانش کنی !
آپم.
دوست گلم اینا خیلی خوشگلن
مرسی ازت
سلام عزیزم ممنونم .
سلام عزیزم
بسیار بسیار خوشگل و ساده
دستت دردنکنه
من آماده هاشو یعنی مال همین قنادیارو خوردم. طعمش بد نیست اما خیلی شیرینه
شما پودر قند کمتر بریز گلم ! نوش جونت
خیلی جالبه ممنون
منم آپم
واااااااااای. من هم می خوام. دستت درد نکنه.
شبیه با میاست
سلام
من درست کردم اما اصلا این شکلی نشد!! موقع ریختن با قیف خوب شکل گرفت اما وقتی داخل فر پختن ، بافتش دقیقا شکل پفک ، حباب حباب های ریز داشت و وقتی میخواستی از رو کاغذ برداری خورد میشد!!
حرارت فر مناسب بود. همه روش هم مثل شما انجام دادم
http://www.puriahelena.blogfa.com/post/137
واسه من خیلی بد شد شیرینیش زیاد بود نیمه پخته با کف سوخته
آشپزی همش تجربه است انقدر تکرار میکنیم تا خوب از آب در بیاد !