یه دسر پاییزی ساده و خوشمزه !
کدو حلوایی کاراملی !
مواد لازم .کدو حلوایی .شکر .گلاب
کدو حلوایی رو بشورید نصف کنید تخمه ها رو جدا کنید و به قطعات ۵سانت در 8 سانت خرد کنید .ته قابلمه شکر بریزید و کدوها رو طوری بچینید که پوست کدو ها رو به خودتون باشه . کمتر از نصف استکان گلاب بریزید و بزارین تا کدو ها با حرارت کم بپزن و آب داخل قابلمه کاملا بخار بشه بعد منتظر باشید تا کدوها کم کم قهوه ای بشه شعله گاز باید خیلی کم باشه تا شکر نسوزه بلکه با سرعت کم کاراملی بشه !
میتونید موقع سرو کمی دارچین هم روی کدوها بریزین !
به به من عاشقشم ،حتما با این روش امتحان میکنم ......ممنونم
من عاااااااااااشقشم..اونایی که ردیف آخرن و یکم روشون قهوه ای تر میشه..وااااااااای
شمالی هستی شما هم خانومی؟
سلام.جالب بود.ممنون.امتحانش میکنم.
خیلی خوشمزه میشه مادرشوهرم روش گردوی کوبیده شده هم میریزن
be nazar ke khob miad
vali man ba asal mikhoram va bedone .................. on ke nemikham esmesho biarammmmmmmmmmmmmmmm
چه خوش رنگ شده خانومی
عالیه عزیزم خیلی خوشمزه س مخصوصا داغ داغ شبا میچسبه
نوش جانتون
اووووم من خاطره خوبی از کدوحلوایی ندارم
من خیلی این کدو حلوایی رو دوست دارم خیلی خوشمزه میشه اما به جای شکر از شیره انگور استفاده می کنم یا عسل
سلام دوست جووووووووووووووووون
منم آپم
بیا
من نمیدونم چرا نیتونم با کدو حلوایی کنار بیام.مامانم عاشقشه هاااا اما من دوست نارم.ولی این خیلی خوشگل شده.مرسی
اوووووووووووووووو چه جالب
سلام دوس جون به به چه خوشمزهههههه
منم آپم
به به! من هیمشه با دارچین و شکر درست کرده بودم! با گلاب خیلی باید خوشمزه بشه! ممنون
هنوز که آپ نکردی خانومی !
چه کدوهای خوشرنگی باید خوشمزه هم باشه
دستتون درد نکنه
چه خوش رنگ شده
به به ..گشنم شد
ببین یعنی عاشقتما!!اینقدر با این دستورات کدو حلواییت صفا کردم که نگو!!
خیلی ممنون عزیزم
این یکی از اون یکی آسون تره!!فکر کنم اول از همه اینو درست کنم.
راستی برای چی پوست کدو رو نمی گیری؟
اگه بگیرم اشکالی داره؟
راستی من چون اصلا سر رشته ندارم بگو ببینم چرا پوست کدوی ما نارنجیه مال شما رنگی رنگی؟؟؟!!
نه ایرادی که نداره فقط موقع خوردن وا میره !
آبرومون رفت مهندس خوب گونه اش فرق میکنه !!!
به به. الان نصفه شبی دلم خواست. دستت درد نکنه دوستم
سلام و خسته نیاشید
بلاگ پرباری دارید، اگر مایل بودید لینک من را هم وارد کنید و اگر اجازه بدهید من هم بلاگ شما را لینک کنم،منتظر پاسخ شما هستم.
موفق باشید
ادرس بلاگ:http://mycookingincanada.blogfa.com و نام ان:آشپری من درکانادا
وای من عااااشقتون شدم ... عاااشق ذوق و سلیقه تون .. عاشق عکاسی تون ... عاااااااااشق آشپزیتون ... این عشق کنار هنرتون غوغا میکنه