من عاشق کشک بادمجونم !!
مواد لازم : بادمجان . کشک . پیاز .نعناع خشک . سیر .کمی گردو (در صورت تمایل)
بادمجونا رو سرخ یا بهتره کبابی کنید چون هم روغن کمتری می بره هم خیلی خوش طعم میشه!
(میتونید بخار پز هم کنید) حالا بادمجونا رو له کنید ! بهتره از میکسر برقی استفاده نکنید تا بادمجون بافت خودشو حفظ کنه
توی ماهیتابه پیاز رو خرد کنید و با شعله کم بزارین که خوب سرخ بشه ! حالا سیر له شده و نعناع خشک رو اضافه کنید حواستون باشه که نعناع زود می سوزه و سیاه میشه و رنگ سبز قشنگشو از دست میده ! سیر له شده بهترین حالتی که عطرشو به غذا میده .
بادمجون کوبیده و کشک رو به ماهیتابه اضافه کنید .کشک شوره نیازی به اضافه کردن نمک نیست . وای خیلی خوشمزه است !!!!
سلام عزیزم ...
مرسی از حضور سبزت...
اسم آهنگ وبم یاسمن از کروس!!!
راستی وبلاگ جالب و اشتها آوری داری!!!
خدا را برایت آرزو دارم!!!
وای گشنمه!!!
می خوااااااااااااااااااااااااااااام
سلام .
از اول تیر وبت را دیدم وتو صندوقم گذاشتم تا هر وقت آپ میکنی ببینم .
هر وقت غذا میذاری میام وسعی میکنم درستش کنم .
مرسی از زحمتت .
منم دوست دارم غذاهای جدید را تجربه کنم.
موفق باشی
سلام !
ممنون شما که خودت یه پا سر آشپزی با اون بیسکوییت خوشمزه !
سلام دوست عزیزم اتفاقا وبلاگ خوشمزه ای دارین شکسته نفسی می کنید .
واقعا خداوند چه خلاقییتی به شما داده با تشکر از زحمات شما
کشک بادمجون
یکی از غذا های ایالت ما
جد من سمنانی بوده
و سمنان هم یکی از مهم ترین برداشت هاش بادمجون(بادمجون های فوق العاده ای داره)
این جوری بگم که من فقط بادمجون های سمنان رو میخورم
چون همیشه(اکثرا) بادمجون های کوچیک و بدون تخم داره و باعث میشه که از حساسیت جلو گیری کنه
من هر زمانی که بادمجون غیر از سمنان بخورم زبونم دوندون میشه
و این که حس خیلی بدی توو کل بدنم میمونه
ممنون برای این غذا محلی ما