رفتیم تو خط ماه رمضون! حتما ما رو هم دعا کنید !
مواد لازم : برنج ایر انی (یا برنج نیم دانه ).زعفران . شکر ۲ برابر برنج.خلال بادام . گلاب .هل (در صورت تمایل)
برنج رو با آب زیاد بزارین جوش بیاد بعد شکر رو اضافه کنید و حدود ۱ساعت صبر کنید تا برنج حسابی از هم وا بره .حالا زعفران دم کرده رو اضافه کنید شعله رو کم کنید تا آب اضافی به خوردش بره بعد گلاب خلال بادام و هل سابیده رو اضافه کنید و بزارین ۱۵دقیقه دیگه بجوشه .رنگ و غلظت شله زرد بستگی به خودتون داره ضمنا شله زرد بعد از سرد شدن سفت تر هم میشه پس قبل از سرد شدن داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و با دارچین و...تزیین کنید !
خیلی عالی بود
سلام عزیز. این که شکر رو تقریبا از ابتدا میریزی برنجت میپزه؟ من وب ندارم اگه زحمتی نیست برات لطفا به ایمیلم جوابتو بفرست.
من چندین بار به این روش پختم و مشکلی نبوده خانومی