یه خوروشت بی نظیر با گردو ! که البته با مغزهای دیگه هم درست میشه ! طرز تهیه های متفاوتی داره ! ترش یا ملس و شیرین و همچنین رنگش که تیره باشه یا روشن بسته به سلیقتون داره ! با یه پلوی داغ آی میچسبه ! مخصوصا اگر در کنارش چاشنی های شمالی هم که باشه ! مثل کال کباب ! زیتون پرورده ! ماست بادمجون یا ترب سفید و ... !!
مواد لازم : گردو 200 گرم 2 تا 3 بار چرخ شده . مرغ 2 تکه . رب آلوچه (گوجه سبز) 2 ق غ . رب گوجه فرنگی 1 ق غ . پیاز متوسط 1 عدد . بادمجان سرخ شده ( در صورت تمایل )
فسنجون من روشن و راحت و ترشه ! راههای تیره و شیرین شدنش رو هم آخرش میگم !
پیاز درسته و مرغ رو کمی تفت بدین بعد نوبت رب گوجه و خیلی کم زرد چوبه است آب رو بهش اضافه کنید و بعد گردو نمک و رب آلوچه ترش رو تا به جوش بیاد بعد با شعله ملایم بهش اجازه پخت بدین تا غلیظ بشه و روغن بندازه ! بعد از آماده شدن پیاز رو ازش جدا کنین بادمجون سرخ شده رو بهش اضافه کنید تا کمی با خورشت جا بیفته ! به همین راحتی !
برای تیره شدنش میتونید گردو رو سرخ کنید . از رب انار استفاده کنید . و یک تکه آهن داخل خورشت بندازین البته آشپز های شمالی یه تکه آهن مخصوص این کار دارن که تمیزه !
برای شیرین شدنش میتونید از شکر یا رب انار شیرین یا کدو حلوایی و به رنده شده استفاده کنید که هم شیرین میشه هم غلیظ و میتونید اینجوری مقدار گردو مصرفی رو کم کنید !
برای روغن انداختنش شنیدم یخ میندازن یا آب سرد موقع پخت اضافه میکنن ولی من ندیدم مامانم این کار رو بکنه ! البته فوت و فن زیاد داره که موقع پخت دستتون میاد !
سلام دوست عزیز
آموزش استفاده از فونت های فارسی در صفحات وب بر روی سایت قرار گرفت.
با تشکر | همیار بلاگ اسکای
به به نوش جان.
منم هم با مرغ و هم با گوشت قلقلی درست می کنم. هر دوش خوب می شه.
شاد باشی
نوش جان گلم
سلام
واقعا عالیه............
خسته نباشید عزیز
ممنون !
عجب فسنجون خوش رنگ و لعابی شده جای من خالی نوش جان.
بله ! جات خیلی خالی بود !
به به همه فامیل میدونن من میمیرم برااااااای فسنجوووووووووون امااااااااااااااا شیرینش وما هم برای رنگش از رب انار استفاده میکنیم
حتی وقتی آلو یا رب انار نداریم ولی هوس فسنجون کردیم از لواشک استفاده میکنیم
ممنووووووووووووووووووووون دوست جونی که توضیحات کامل رو برای ذائقه های مختلف نوشتید
نوش جونت خانومی ! من ملس هم دوست دارم ! ولی بازم رو به ترش !!!
اونیکه بمن گیرداده بود رب گوجه چرا زدی به فسنجونت بیاد اینجارم ببینه بلکه روش کم بشه!!!!!!
فسنجون با بادمجون! من اصلا نشنیده بودم
خوشمزه میشه !
به به فسنجون......دلم خواست