شنیده بودم گوشت شتر سفته اما با تحقیق به این نتیجه رسیدم که اگه شتر جوان باشه گوشت نرم و خوش خوراکی داره !
و از خوش شانسی ما این شتره جوان بود !
مواد لازم : گوشت شتر (اگه در دسترس نبود گوسفند) 250 گرم . پیاز 1 عدد بزرگ . کیوی 1 عدد . فلفل سیاه نصف ق چ .
گوشت رو به قطعات 3 در 2 سانت خرد کنید پیاز رو خلالی درشت خرد کنید کیوی پوست بگیرید و رنده کنید و همه ی مواد رو با فلفل سیاه مخلوط کنید و در ظرف در بسته حداقل 6 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید تا گوشت مزه دار بشه . بعد گوشتها رو به سیخ بکشید نمک بزنید و روی اجاق یا ترجیحا زغال کباب کنید .
واااااای آپم حسابی .
شما هم لینک شدین دوست خوبم.
salam

kheyli kheyli az dasturate ghazatun khosham umad, be nazaram hamash rahat o ghabele dorost kardan bud, akhe bazi site ha chizaye ajib o gharib mizaran.
ba ejazatun kolle archive ro save kardam.
ishala hamishe shad o khoshbakht bashid dar kenare hamsar o khanevadatun.
ممنون دوست خوب
به به . من کباب چنجه خیلی دوست دارم.
خیلی جالبه من تا حالا نخوردم با گوشت شتر
ولی به نظر خوب میاد و هوس انگیزه عکستون
ولی شنیدم طبع گوشتش خیلی خیلی گرمه
حتما امتحان میکنم
درسته گرم و خوش مزه !
سلام عزیزم به به چقد آپ خوشمزه عالیه مثل همیشه
ما هم کلی آپ جدید داریم
خیلی خوشمزه است . دستت درد نکنه .
ممنون !
خوش بحال شوهرت!