آلبالو با هسته!!!. شکر ۲ برابر آلبالو . آب ۲-۳ برابر .پودر ژلاتین نصف قاشق چای خوری
آلبالو ها رو شسته و برگ و ریسه رو ازش جدا میکنیم شکر آب و آلبالو رو داخل قابلمه می ریزیم و میذاریم تا خوب بجوشه کمی که غلیظ شد و شربت طعم آلبالو رو به خودش گرفت پودر ژلاتین رو اضافه می کنیم و بعد از صافی رد میکنیم و شربت رو ازش جدا میکنیم.حالا صافی روی قابلمه میذاریم با استفاده از یه گوشت کوب آلبالو رو از هسته جدا میکنیم ! مارمالاد رو کمی دیگه میجوشونیم تا به غلظت دلخواه برسه . با نون تازه و خامه میشه یه صبحانه خوشمزه!
بابا چه چیزهایی بلدید شما واقعا بامزه س لطفا اگر رستوران دارید ادرس رستوان رو برای ما اعلام بفرمایید با تشکر