X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

آلبالو با هسته!!!. شکر ۲ برابر آلبالو . آب ۲-۳ برابر .پودر ژلاتین نصف قاشق چای خوری 

 

 

    

آلبالو ها رو شسته و برگ و ریسه رو ازش جدا میکنیم شکر آب و آلبالو رو داخل قابلمه می ریزیم و میذاریم تا خوب بجوشه کمی که غلیظ شد و شربت طعم آلبالو رو به خودش گرفت پودر ژلاتین رو اضافه می کنیم و بعد از صافی رد میکنیم و شربت رو ازش جدا میکنیم.حالا صافی روی قابلمه میذاریم با استفاده از یه گوشت کوب آلبالو رو از هسته جدا میکنیم ! مارمالاد رو کمی دیگه میجوشونیم تا به غلظت دلخواه برسه . با نون تازه و خامه میشه یه صبحانه خوشمزه! 

 

                  

                  

                



تاریخ : جمعه 23 تیر‌ماه سال 1391 | 09:22 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (1)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ