یه پیش غذای فوق العاده براتون دارم ! اگه بدونی با کته و ماهی دودی چه مزه ای میده !! یه چاشنی ترش و دودی از شمال ایران ! کال کباب
مواد لازم : بادمجون 4 تا متوسط . سیر 4 حبه . گردو سابیده 2 ق غ . رب آلوچه 1 ق غ. آب انار ترش کمی . گلپر نصف ق چ. چوچاق (سبزی محلی گیلان) اگه در دسترس نبود میتونید از کمی دلار (نمک سبز) استفاده کنید ! کمی فلفل سبز قلمی در صورت تمایل !
! خوب بادمجون ها رو کبابی کنید و پوستش رو بگیرید و ساطوریش کنید ! میتونید بخار پز هم بکنیدش ولی همه ی مزه اش به دودی بودنشه !!سیر رو پوست بگیرید و له کنید و بقیه مواد رو هم اضافه کنید کمی داخل یخچال که خنک بشه میتونید از بی نظیر بودنش لذت ببرین !!
نمک سبز دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟![](http://www.blogsky.com/images/smileys/014.gif)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/003.gif)
من نخوردم ولی به نظرم غذای خوشمزه ای !
ممنون خانومی
مخلوطی از سبزیهای معطر شمال کشور به همراه نمک بیشتر مغازه های شمال دارن !
سلام عزیزم
وااااااااااااااای که دهنم آب افتاد. دست گلتون درد نکنه. خیلی عالی شده.
این سبزیایی که گفتی هیچکدومو ندالیم که
دستت دردنکنه بهش میاد خوشمزه باشه
حالا طرز تهیه دَلار بدون سبزی محلی رو میذارم !
نمک سبز خیلی جالب بود.
دستت درد نکنه . خیلی وقته میخوام درست کنم. نمیشه.
باید حتما امروز یا فردا درستش کنم
اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
یا اهل بادمجون نیستی یا اینو امتحان نکردی خانومی ! فوق العاده است !